CoinDeck

CoinDeck vloeren zijn voorzien van een cirkel design. Het geeft een unieke uitstraling aan uw kantoor, showroom, beursstand of werkplaats. CoinDeck vloeren kunnen door het cirkelvormige profiel gemakkelijk bereden worden en zijn daardoor uitermate geschikt voor ruimtes waar gebruik wordt gemaakt van bureaustoelen, rolcontainers en (gereedschap)trolleys.

 

Het voordeel van systeemvloeren zoals SwissDeck vloeren is dat ze een licht gewicht hebben. Verder hebben ze weinig onderhoud nodig. Er een goede isolatie in de vloer verwerkt dat goed is voor het milieu en zorgt dat de warmte binnen blijft. Systeemvloeren zijn geschikt voor diverse ruimtes en zijn makkelijk schoon te houden.

 

Voor het creëren van goede sfeer is de vloerbedekking erg bepalend. SwissDeck levert hoogwaardige vloerbedekking bestaande uit tegels. U heeft een ruime keuze uit verschillende materialen. CoinDeck® is een duurzame en aantrekkelijke soort vloerbedekking voor een groot aantal toepassingen. De demontabele tegels zijn zeer praktisch, UV bestendig en vrijwel onderhoudsvrij. De vloerbedekking is gemakkelijk schoon te houden door gebruik te maken van water in combinatie met  CleanDeck

 

Beschikbare kleuren

Bruin Wit
Creme Groen
Terracotta Geel
Grijs Rood
Grijs RVS Blauw
Zilver Lichtblauw
Zwart Oranje

 

Technische specificaties

Afmetingen tegel: 33,3 x 33,3 x 1,3 cm
Gewicht per tegel: 496 gram
Tegels per m2: 9,09 tegels
Randprofiel: 33 x 5,5 cm
Hoekstukken: 5,5 x 5,5 cm
Belastbaarheid: 25 ton per m2
Garantie: 12 jaar

Materiaal: Polypropyleen PP
UV weerstand: UV bestendig
Oppervlakte tegel: Antislip
Chemicaliën: Uitstekend
Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend
Zuren, oplosmiddelen: Goed
Temperatuursbereik: -20 tot +70°C