DiamondDeck

 

DiamondDeck is een tegel gemaakt van kunststof met traanplaat motief voor binnen. De tegel is ideaal voor uw beursstand, showroom, autoshows, winkels, garage of overal waar een High Tech vloer is gewenst. U bepaalt zelf het gewenste patroon en de kleurencombinatie van de tegels. Alle vrijheid in de keuze van de tegel om een optimale sfeer te creëren.

 

 

Wanneer u last heeft van gescheurde en vervuilde betonnen vloeren, dan zijn SwissDeck kunststofvloeren zeer geschikt om het probleem om te lossen. De DiamondDeck vloer is de ideale oplossing voor mobiele of permanente horecagelegenheden. De vloer is eenvoudig te installeren en mee te nemen. Dat is één van de vele voordelen van de SwissDeck kunststofvloeren.

 

SwissDeck levert hoogwaardige kunststof vloeren die verkrijgbaar zijn in allerlei stijlen en kleuren. De DiamondDeck  tegels zijn gemaakt van een speciaal Polypropyleen co-polymeer en zijn bestand tegen oplosmiddelen, brandstoffen of chemicaliën. Bovendien worden de kunststof vloertegels zwevend gelegd, dus het gebruik van lijm is hier niet nodig.

 

Beschikbare kleuren

Bruin Wit
Creme Groen
Terracotta Geel
Grijs Rood
Grijs RVS Blauw
Zilver Lichtblauw
Zwart Oranje

 

Technische specificaties

Afmetingen tegel: 33,3 x 33,3 x 1,3 cm
Gewicht per tegel: 496 gram
Tegels per m2: 9,09 tegels
Randprofiel: 33 x 5,5 cm
Hoekstukken: 5,5 x 5,5 cm
Belastbaarheid: 25 ton per m2
Garantie: 12 jaar

Materiaal: Polypropyleen PP
UV weerstand: UV bestendig
Oppervlakte tegel: Antislip
Chemicaliën: Uitstekend
Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend
Zuren, oplosmiddelen: Goed
Temperatuursbereik: -20 tot +70°C