LED gloeilampen

LED gloeilampen zijn de vervanger voor de reguliere gloeilampen. Bij de reguliere gloeilamp wordt een groot gedeelte van de verbruikte energie omgezet in warmte en een klein aandeel in licht. Bij de LED gloeilamp wordt het grootste gedeelte van de opgenomen energie direct omgezet in licht en minimaal in warmte. Dit levert een veel efficiënter energieverbruik op. Wat uiteindelijk resulteert in lagere energiekosten.

De LED gloeilamp geeft een constant, helder en rustiger licht dan een normale gloeilampen, hierdoor is LED verlichting uitermate geschikt voor allerlei soorten ruimten waar mens en dier verblijven.

Spaarlampen en normale gloeilampen zijn belastend voor het milieu. Dit komt doordat deze het zware metaal kwikdamp bevatten. Als de levensduur van de spaar-  of normale gloeilamp erop zit horen ze bij het chemisch afval. LED gloeilampen zijn bijna helemaal recyclebaar.

De meeste LED gloeilampen zijn dimbaar/niet dimbaar te verkrijgen.

 

Voordelen

  • 35.000 branduren, dus minder vervanging
  • 90% minder energieverbruik
  • Helder en rustig licht, ideaal voor een goede concentratie
  • 98% recyclebaar

 

Montage

LED gloeilampen kunnen zeer eenvoudig in bestaande armaturen gemonteerd worden: oude gloeilamp eruit en nieuwe energiebesparende LED gloeilamp erin.
Spaarlampen en normale gloeilampen zijn belastend voor het milieu. Dit komt doordat deze het zware metaal kwikdamp bevatten. Als de levensduur van de spaar-  of normale gloeilamp erop zit horen ze bij het chemisch afval. LED gloeilampen zijn voor 98 % recyclebaar. De huidige generatie LED gloeilampen is tot 90% zuiniger! Door deze energiebesparing zal de LED gloeilamp ook uw CO2 uitstoot verminderen.