RibDeck

 

Een hygiënische en veilige oplossing voor vloeren in natte omstandigheden is de RibDeckvloer. Ideaal voor in de tuin, maar ook geschikt voor industrievloeren, balkons, galerijvloeren, terrassen, (party)tenten, autosportvloeren en werkplaatsen. Kortom, in alle situaties waar u te maken heeft met natte vloeren maar toch droge voeten wilt houden is een RibDeckvloer de juiste keuze. Deze vloer is zeer gemakkelijk schoon te houden door gebruik te maken van water in combinatie met CleanDeck

 

Antislip

RibDeck is uitermate geschikt als antislipvloer. De tegels hebben een vloeistof doorlaatbaar oppervlak en zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Zelfs bij meer dan een centimeter water blijven uw voeten droog. Dit maakt de tegels antislip en zijn een uitstekende keuze voor balkons, galerijvloeren en terrassen. Uiteraard kunt u RibDeck ook voor toepassingen in droge omstandigheden gebruiken.

 

Terras

De ideale manier om een warme sfeer te creëren op het terras is het leggen van een RibDeckvloer. De RibDeck tegels zijn vervaardigd van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal en is ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën. De tegels zijn gemakkelijk te installeren door een ingenieus kliksysteem, ontwikkelt om op elke vlakke ondergrond te gebruiken. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

BESCHIKBARE KLEUREN

Bruin Wit
Creme Groen
Terracotta Geel
Grijs Rood
Grijs RVS Blauw
Zilver Lichtblauw
Zwart Oranje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technische Specificaties

Afmetingen tegel: 40 x 40 x 1,8 cm
Gewicht per tegel: 650 gram
Tegels per m2: 6,25 tegels
Randprofiel: 40 x 6,2 cm
Hoekstukken: 6,2 x 6,2 cm
Belastbaarheid: 25 ton per m2
Garantie: 12 jaar
Materiaal: Polypropyleen PP
UV weerstand: UV bestendig
Oppervlakte tegel: Antislip
Chemicaliën: Uitstekend
Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend
Zuren, oplosmiddelen: Goed
Temperatuursbereik: -20 tot +70°C