Vloertegels

SwissDeck® vloeren voor verschillende toepassingen

SwissDeck heeft diverse kunststofvloeren voor verschillende toepassingen.

De ‘tegels’ van SwissDeck geven  perfecte modulaire kunststofvloeren voor b.v. terrasvloeren, garagevloeren, industrievloeren en kantoorvloeren. Ook zijn deze vloeren te combineren met ledverlichting.

 

SwissDeck vloeren zijn de meest rendabele oplossing ten opzichte van epoxy, traditionele tegelvloeren of andere coatings. Installeren van de SwissDeck vloer kan in één dag gedaan worden, maar kan ook in delen. De kunststof­vloeren worden gelegd zonder gebruik van lijm of van andere middelen.

SwissDeck® geeft 12 jaar garantie!

SwissDeck ‘tegels’ zijn gemaakt van een milieuvriendelijk, recyclebaar en UV bestendig materiaal. Door een aantal toevoegingen zijn de ‘tegels’ ongevoelig voor slijtage. Speciaal voor terrasvloeren heeft SwissDeck een grondstof toegevoegd, waardoor de vloer (RibDeck) een zeer hoge brandklasse krijgt. 

 

SwissDeck tegelvloeren hebben 12 jaar garantie en zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en kleuren. Hierdoor zijn de SwissDeckvloeren uitermate geschikt voor vele commerciële en/of particulieren toepassingen. Alle SwissDeck tegels zijn antislip, slagvast, sterk UV-bestendig en 100% recyclebaar. Bestel nu uw SwissDeckvloer in onze webshop!